duminică, 1 noiembrie 2009

31 octombrie

Sâmbata 31 octombrie a fost o zi deosebita în familia noastra, din mai multe motive:

1*) Meniul mesei de prânz a fost pregatit în totalitate de catre RALUCA si a constat din Supa de rosii, Pizza-alla Lucky si la desert Muffins si Tort diplomat. Totul a fost delicios!

Dupa ce am savurat si cate un Espresso am iesit toti în curte, sa ne ocupam de

2*) bostanii de Halloween.

Fetele au dat frâu liber imaginatiei si au reusit figuri tare simpatice si haioase. Multumiti de rezultate, am depus bostanii-lanterna in fata casei si înghetati pana în vârful degetelor, am pus de-un ceai pentru fete si un vin fiert cu scortisoara, cuisoare si felii de portocale pentru noi doi.

Fiecare si-a ocupat locul preferat în salonul de zi si depanând amintiri de Halloween din anii trecuti, am asteptat colinda copiilor. „Süßes oder Saures“ au strigat si s-au bucurat de bomboanele primite.

Când seara s-a asternut în toata regula, ne-am dus fiecare în camera sa ne costumam penrtu ca fiecare era invitat la:

3*) o petrecere de Halloween!

Fetele au fost luate cu masina de catre Tommi- the Mask. Eu am încalecat pe matura mea de vrajitoare, iar Helmut s-a învaluit în mantia de vampire si m-a urmat în zbor.

Toti ne-am întors acasa înainte ca ceasul sa bata ora 12 noaptea!

Dealttfel, dupa atâta dans, glume si zbenguiala…al doisprezecelea gong nu a mai fost auzit de nici unul dintre noi…eram toti în lumea viselor frumoase, departe de povestile cu stafii, cu bostani, cu lilieci…

angelsetan

3 comentarii:

  1. Mai ce zi frumoasa ati avut! Asta da familie! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Liliana,
    Câteodata nu e usor de loc- daca întelegi ce vreau sa spun referitor la a avea copii majori :-) ... Însa ne dam toti interesul si este atât de bineee!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce film frumooos!
    PS Felicitari Ralucai pentru masa pregatita!

    RăspundețiȘtergere