miercuri, 4 noiembrie 2009

Toamna de aur

Daca primavara simtim ca ne cresc aripi si vara învatam sa zburam- exersând ziua-ntreaga, atunci de toamna avem nevoie sa ne tragem un pic sufletul - revenind la sol; iarna, evaluam procesul învataturii, analizam greselile si facem exercitii mentale, pentru a ramâne în forma atunci când frenezia primaverii va bate din nou la usa...
Orice zi este un dar de la viata si fiecare cauta în felul lui sa scoata ce e mai bun din ea.
În zilele de toamna cu soare, ma bucur de coloritul frunzelor, de aerul amarui - specific naturii ce se pregateste sa îmbrace o alta forma. Ma bucur deasemenea de zilele ploioase, când rapaitul stropilor îmi creeaza starea perfecta de reverie. Da! visez mult toamna... Si am mult timp pentru mine: citesc mai mult decât în orice alt anotimp, ascult muzica, rasfoiesc reviste, vizionez filme... Într-un cuvânt (sau doua): grabesc pasul si încerc sa fac tot ce am amânat în cursul verii. Când obosesc...ngantuk...e-heei, atunci va fi precis iarna - iau un mic concediu!


PS: Iar e luna plina!

3 comentarii:

  1. Carmen,
    foarte frumos videoclipul tau.
    O toamna inca frumoasa si odihna dorita sa-nceapa,cum zici tu ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hallo Elisa,
    ma bucur ca ai putut reintra pe pagina mea.(Ti-ai reparat computerul?)
    Da, asa este...încet-încet nu ne mai ramâne altceva de facut, decat odihna! Voia -buna însa nu ne paraseste, nu-i asa? :-)
    O zi buna îti doresc!

    RăspundețiȘtergere