sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Felix si Marlene

Casa-ntreaga-si schimba aspectul, când cei doi nepotei vin la noi. Înca înainte sa fi împlinit doi anisori, obisnuiesc sa petreaca vacantele aici si chiar si câte un sfârsit de saptamâna din când- în-când. Marlene are 4 ani si jumatate, iar Felix a împlinit de câteva zile 6 ani. Joi seara i-am adus din München si vor fi luati înapoi de catre parinti, duminica dupa-amiaza. Dupa cum am spus, toata casa se transforma: în hol sunt mult prea multi papuci, jachete, caciulite, în salon se reasambleaza garajul masinii de pompieri si masinii de politie, se reconstruieste Villa Barbie, saltelele din pod se aduc în dormitorul nostru, apare un taburel în baie si un capac ajutator la WC...Frigiderul se umple cu iaurturi Piratino, cu Kinder Pingui, înghetata Hello Kitty, se cumpara salam Ursulet si peste tot sunt bomboniere pline cu Haribo, Smarties si Campino (Ssssst! sa nu spuneti mai departe, pentru ca acasa, asa ceva este interzissedih!).
De fiecare data, încercam si reusim sa facem cu cei doi ceva deosebit: mergem la înnot, la teatrul de papusi (Augsburger Puppenkiste este renumit în lumea-ntreaga), la gradina Zoo, la circ...Daca nu-i obosim noi destul, atunci reusesc ei, cu energia pe care o au, sa puna casa-n cap!
Nu au plâns niciodata dupa mami, ceea ce îneamna ca se simt excelent la noi. Dar cum ar putea sa se simta altfel, din moment ce noi, toti patru, îi rasfatam cu toata dragostea ?!love


În filmuletul meu, timpul se deruleaza invers senyum...

7 comentarii:

  1. dragalasi aia micii! bucurati-va cât mai sunt asa mici...timpul zboara- nici nu iti dai seama cum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Manu, timpul zboara si la ei se vede...la noi se simte! Dar înca nu ne plângem de nimic sau aproape nimic :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt tare draguti nepoteii tai
    C i c i

    RăspundețiȘtergere
  4. incerc sa invat sa utilizez BLOG-UL tau

    RăspundețiȘtergere
  5. Cici draga, ai reusit! ba mai mult vad ca ti-ai facut cont Bloger :-)...(intentionat sau...)
    Pe când primul post? te pup si-ti urez o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca cei mici se simt in al noualea cer. Sunt tare frumosi, parc-ar fi desprinsi dintr-o reclama.
    Se spune ca bunicii ii rasfata mai mult pe cei mici decat parintii. Pentru ca nu stau toata ziua cu ei si, din cand in cand, e asa de bine si pentru unii si pentru ceilalti... adica si pentru bunici si pentru copii si pentru parinti si in cazul acesta si pentru matusi. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este, Calatorule! si eu îmi amintesc cu drag de timpurile când eram rasfatata bunicilor! Buricul pamântului sa fii -pentru câteva zile, nu srica niciunui copil bine educat! :-)

    RăspundețiȘtergere