vineri, 6 noiembrie 2009

MTV-Europ-Musik-Awards 2009

Stelele muzicii au sarbatorit ieri seara: MTV-Europ-Musik-Awards -pentru a II-a oara în Berlin (prima data fiind acum 20 de ani, imediat dupa caderea Zidului). Desfasurata fara scandaluri sau provocari- ca în anii precedenti, editia de anul acesta a adus publicul pe culmile emotiilor prin calitatea muzicii participantilor, prin showurile de exceptie! Fiecare iesire pe scena a fost îndelung ovationata si chiar si cei din fanclub Robbie Williams au uitat dezamagirea provocata de neparticiparea neasteptata a acestuia. Katy Perry (supranumita Bomba-sexi), U2, Shakira, Lady GaGA, Backstreet Boys, Beyoncé, Lady GaGa, Eminem, Tokio Hotel, David Hasselhoff („Baywatch“), s.m.a au oferit un spectacol de neuitat. Si câstigatorii suuuuunt:
* Best Song: Beyonce - "Halo"
* Best Video: Beyonce - "Single Ladies"

* Best Female Act: Beyonce
* Best Group: Tokio Hotel

* Best Push Artist: Pixie Lott
* Best Male Act: Eminem

* Best New Act: Lady GaGa

* Best Alternative: Placebo

* Best World Stage Performance:
Linkin Park
* Best Urban Act: Jay-Z
* Best Rock: Green Day
* Best Urban: Jay Z
* Best European Act: Manga
* Best Live Act: U2

M-am bucurat nespus pentru U2, dar mai ales pentru Beyoncé, care este una din interpretele mele preferate, iar melodiile "Halo"si "If I Were A Boy"consider ca sunt cele mai sensibile bucati muzicale de gen, ale anului 2009.
star
PS. menariShowul continua, majoritatea artistilor fiind oaspeti de onoare ai emisiunii "Wetten, dass...?" din 7.11-duminica ora 20.30 (posturile de televiziune ORF 1 si ZDF transmit live), moderata de Thomas Gottschalk si Michelle Hunziker. Se asteapta un Star-Power!

3 comentarii:

  1. Mai ce tii tu pasul! acum vre-o 15 ani aveam si eu liste, pe care le întocmeam singura de pe MTV- ca nu aveam reviste, internet sau...prietene cu bloguri puse la punct!:-) Ma bucur si eu pentru Beyonce, si mie imi place Halo si Single ladies, dar fiica-mea e pentru Tokio Hotel!Te pup, o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am adăugat linkul, sub numele Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma simt onorata, multumesc! îti doresc o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere