sâmbătă, 5 septembrie 2009

Ziua mea norocoasa

Ziua de azi a inceput absolut normal: in pat, cu o cafea (fara zahar, fara lapte) si cu laptop-ul pe genunchi. In ultima vreme, computer-ul meu a devenit asa de incet! tare ma chinuie ;-( are memoria incarcata cu programe si diferitele filme si fotografii, pe care le prelucrez...La ce sa renunt? Ce l-a impresionat asa pe sotul meu, habar n-am (?!) insa a spus: "Hai sa vedem ce ofera magazinele de specialitate si la ce preturi, poate primesti de ziua ta un nou laptop!" Ochii mi-au sclipit de bucurie si in cateva minute am fost gata de plecare.
Magazinele sunt pline nu mumai de produse dar si de cumparatori! In raionul laptop, de la firme cu renume la cele "no name", tot ce-ti doresti: mai mici, mai mari, mai late, mai plate...intre 300 si 1500€, pentru fiecare gust si buzunar. Eu visam la unul cu 500GB capacitate de memorare...
Si cu toate ca nu am castigat la loto si ziua mea e abia intr-o luna...am iesit din magazin cu un Toshiba cu 1000GB! Ju-huuu"! Asta da zi norocoasa!

2 comentarii:

  1. E superb :)..of ..sper sa am si eu unul sa nu ramina totul doar un vis :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineînteles ca ai sa ai unul daca-ti doresti atât de mult! pentru ca fiecare asezam prioritatile...renuntam la altele nu chiar asa de importante si reusim sa ne îndeplinim visele!
    De când Microsoft a scos pe piata noul program Windows 7, laptopurile ce au Vista s-au ieftinit si se vor mai ieftini! Succes!

    RăspundețiȘtergere