miercuri, 30 decembrie 2015

Cerul la sfârsit de an

pentru rubrica "Miercurea fara cuvinte"

An Nou cu sanatate si numai bucurii! La multi ani!

30 de comentarii:

  1. La mulți ani buni cu sănătate și numai bucurii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie ca anul care vine sa fie mai bun si mai frumos! An Nou cu sanatate si vise împlinite! La multi ani!

      Ștergere
  2. Cred ca apusul acesta va aduce si primii fulgi :) Recunosc ca am crezut ca n-am vazut bine cand am gasit postarea ta in rubrica ta, dar mi-am amintit ca predai stafeta si m-am linistit (credeam ca am eu vreo problema). Pana acum rubrica aceasta ma motiva sa mai tin blogul in viata; sper sa gasesc si alte motivatii in Noul An. Asa ca profit si-ti urez si aici la multi ani si An Nou cu sanatate si impliniri! Pupicei la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca tu ai lipsit de multe ori in ultimele luni, nu ai observat ca eu am postat de mai multe ori la MfC si de pe aceasta pagina de blog :) Am reactivat blogul de prin septembrie anul acesta. Dar... iata, pentru scurt timp. Acum m-am hotarât sa pun punct ambelor pagini :)
      Dragii nostri Motani si Fârtati, va dorim deasemenea bucurii si veselie la sfârsit de an. Noul An sa va gaseasac sanatosi si sa va aduca împlinirea viselor! La multi ani!
      Noi pregatim valiza, maine dimineata vom porni la drum. Anul acesta vom petrece revelion mai altfel :) La hotelul unui complex manastiresc benedictin "Roggenburg" (o ora cu masina), cu meniu de gala - 5 feluri, concert de An Nou in biserica manastrii si dupa ora 12 meniu-bufet. Cand oboseala ne va rapune, ne vom retrage în camera rezervata (3 stele) si abia pe seara ne vom reîntoace acasa.
      Va pupam si va trimitem îmbratisari si gânduri bune. xoxo

      Ștergere
    2. N-am fost eu prea prezenta in ultima vreme, dar si cand am fost, mai mult la rubrica ta fara cuvinte am postat :) Petrecere frumoasa s-aveti! Suna relaxant programul... Va pupam si noi cu mult drag! xoxoxo

      Ștergere
    3. eu ti-am salutatfiecare re-aparitie :) Mi-a placut mult rubrica ta "suflet rebel" :)
      Pupici si îmbratisari pentru tot familionul. Mai comunicam pe whatsapp xoxo

      Ștergere
  3. Un cocos mandru pe un cer superb!
    Happy WW!
    La Multi Ani si numai ganduri bune! Un an nou plin de lucruri minunate!

    PS. O sa-mi lipseasca comentariile tale la giumbuslucurile mele! Recunosc sincer ca o sa-mi lipsesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Suzana, iti multumesc pentru cuvintele calde si promit ca voi ma trece o perioada sa-ti vad "giumbuslucurile" :)) Pupici.
      An Nou cu sanatate si vise împlinite! La multi ani!

      Ștergere
  4. Asemenea apusuri cu valatuci de nori roz-liliachii am surprins si la noi de vreo doua saptamani...
    Inteleg bine ca ai predat stafeta rubricii MFC, nu ca vei dispare cu totul din peisajul blogosferei, oricum eu te voi pastra in amintire ca un model exemplar de sotie, mama, gospodina, fiinta cu o pregatire vasta de viata...care stie sa se bucure si sa impartaseasca cu transparenta fragmente din cele mai frumoase momente din viata proprie.
    Cu speranta ca Noul An te va intampina cu momente unice ale revelionului special, trimit calde urari de sanatate, bucurii si impliniri! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la noi in Bavaria, luna decembrie a fost o luna de primavara, cu soare si cer senin, cu rasarituri de soare în ceata fina, dar cu apusuri de soare trandafirii, ca in zilele de vara :) Meteorologii spun ca vremea se va pastra asa si in prima saptamâna a noului an. Chiar daca imi place mult iarna cu zapada, am savurat si aceasta perioada, facand dese si lungi plimbari prin oras sau in mijlocul naturii.
      Blogul... mi-a fost drag dar iata, a venit vremea sa ma retrag (nu voi inchide paginile de blog, dar nu voi mai scrie niciun articol nou), si pentru ca ar fi fost pacat sa se piarda întâlnirile de miercuri, am hotarât sa ofer MfC-ul unui participant constant la aceasta rubrica. S-a oferit voluntar Calin Hera, asa ca MFC este pe maini bune în continuare si sunt multumita.
      Iti multumesc mult, Gina draga pentru cuvintele frumoase. De-a lungul anilor mi-ai sustinut activiatea aici prin comentarii deosebite. Iti doresc zile fericite pana la sfârstul de an iar Anul Nou sa te gaseasca sanatoasa si cu voie buna. La multi ani, bucurii si multe împliniri pentru 2016! pupici si îmbratisari xoxo

      Ștergere
    2. regret enorm si voi duce dorul articolelor tale, suflului cu care erau concepute si care de multe ori imi incarcau bateriile si ma motivau sa privesc viata cu optimism.
      Felicitari pentru intreaga activitate si pentru timpul dedicat!
      Multumesc pentru urarile sincere adresate...
      Vara aceasta am ales intentionat una din destinatiile de vacanta, Sibiul, sa-ti cunosc orasul unde ai trait...sa-ti calc pe urmele pasilor...ne-am plimbat pe langa Liceul Gh. Lazar...mi-a placut la maxim zona...
      Pupici si imbratisari calde!

      Ștergere
    3. daca ai sti ce m-ai emotionat... chiar ai fost la Sibiu si te-ai gandit la mine? :) multumesc mult pentru aceasta marturisire. Viata mea a început practic la Sibiu, am legaturi intense cu locurile acelea, chiar daca nu sunt de bastina. Ma bucur mult ca ti-a placut zona cu liceul :)
      Te pup si te îmbratisez :-*

      Ștergere
    4. chiar a meritat din plin vizitarea acestui oras...si nici nu am epuizat obiectivele de vazut, pentru ca am stationat doar o zi, prilej cu care am vizitat catedrala Evanghelica, Catedrala Mitropolitana, Podul cu minciuni, Piata Mare, Mica, Biserica Romano-Catolica, Parcul sub Arini (parcurs intr-o plimbare matinala)...daca sanatate este, imi doresc sa completez itinerariul cu Muzeul Bruckental, Parcul Astra, de care am luat cunostinta prin articolele tale.
      Te pup, draga Carmen!

      Ștergere
    5. Traversam zilnic Parcul Sub Arini în drum spre serviciu :) Muzeul de Arta Populara Astra, a fost locul de joaca saptamânal, al fetitelor mele - am locuit în cartierul Valea Aurie, cartier gard-in gard cu Parcul Zoo... de cate ori nu i-am pictat morile de vânt, de cate ori nu i-am traversat aleile incaltate cu patinele cu rotile :)
      Centrul vechi al orasului este fermecator, serveam în fiecare duminica micul dejun cu fetitele mele la un bistro în Piata Mica, apoi alergam pe pasajul scarilor, spre Tetrul de Papusi.
      Când vei mai avea ocazia, neaparat sa vizitezi si Muzeul Bruckental si sa urci în Turnul Sfatului, sa vezi panorama orasului. Te pup Gina draga ♥

      Ștergere
    6. sandaleta in barete fine si scarile cu trepte inalte, plus oboseala si urmele migrenei din ziua anterioara nu mi-au dat elan sa urc in Turnul Sfatului, doar fiul meu a cules impresiile pitoresti de la inaltime:)
      Noapte buna!...si noi de unde vom mai afla despre un alt fel de revelion, care se poate petrece?

      Ștergere
    7. Gina draga, avem email :) Noapte buna! te pup

      Ștergere
  5. An Nou fericit si La Multi Ani, 2016! Glückliches neues Jahr!
    Cu consideratie, salutari calde din acest decembre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An Nou cu sanatate si bucurii, Alexa draga! Einen guten Rutsch ins neue Jahr! xoxo

      Ștergere
  6. Un cer cu norisori, dar luminati de razele soarelui! Un nou inceput, cu sanatate si bucurii!
    Un gand bun cu speranta si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce imi place cand este cerul asa minunat, mi se pare trist si vesel deopotriva :)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Craciun fericit, draga Carmen!
    Petreceri frumoase de sfarsit de an!
    La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  9. I was recommended this blog by my cousin. I'm not
    sure whether this post is written by him as
    nobody else know such detailed about my problem. You're wonderful!
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  10. you are truly a just right webmaster. The web site
    loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive
    trick. In addition, The contents are masterwork. you've done a wonderful process in this topic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hi mates, how is all, and what you want to say on the topic of this paragraph, in my view its truly awesome for
    me.

    RăspundețiȘtergere
  12. Outstanding story there. What happened after? Good luck!

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, awesome blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?

    you made running a blog glance easy. The full look of your site is excellent, as well as the content!

    RăspundețiȘtergere