sâmbătă, 26 decembrie 2009

Prima zi de Craciun

O vreme total nepotrivita pentru o zi de Craciun, dar... de unde sa alegem alta?!
Am început ziua prin a acorda pestilor o ratie marita de granule, sa simta si ei ca este sarbatoare! Apoi i-am vizitat pe vecinii cei mai în vârsta de pe strada noastra, sa le uram si lor "un Craciun fericit!". Ce s-au mai bucurat!...
Mai tarziu, din nou acasa, am început sa pregatim masa de prânz-seara. Si ce meniu!
Invitati la masa au fost prietenul Adelei si Trami - o fata la care noi tinem tare mult. Trami e nascuta în Vietnam si provine dintr-o familie cu posibilitati financiare reduse; a fost colega de clasa cu Raluca, fetele au ramas prietene si ne place sa credem ca Trami se simte la noi ca în familie.
Dupa ce am mâncat ...craciuneste, ca sa râdem, fiecare dintre noi a trebuit sa faca ceva sub deviza "We Like To Entertain You"... Helmut ne-a cântat colinde la flaut si muzicuta, Adela si Tommi au recitat pe doua voci "Noapte de vis", Raluca a jucat o sceneta de pantomima, eu am dansat "Carmen" cu castaniete si Trami a facut fiecaruia un mini-masaj.
Dupa atâta râs si entertainment s-a facut numararea voturilor si au fost declarate câstigatoare, la egalitate: Trami si Raluca. Ele au primit câte un cocktail (fara alcool); ceilalti participanti, câte o "bomba-cu visina" de consolare...
Si distractia continua mâine, ca doar Craciunul n-a intrat in sac!

6 comentarii:

  1. Noi ieri am doftoricit gaza, ne-am uitat la cateva Dvd-uri a fost bunicul la pranz la noi. N-am facut nimic special dar parca am simtit o mare liniste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-i cu Gâza? e cumva racit? daca are chef de joaca, atunci nu e nimic grav, sper ca este totul OK :-)
    Frumos...Si pe mine ma asteapta câteve dvd-uri deosebite dar înca nu am gasit timpul...Am însa concediu pâna pe 11 ianuarie :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci distractie placuta in continuare
    p.s.: ce pesti ai? de curiozitate dincolo de caini si pisici
    :)
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai vazut filmuletul postat aici...4 pesti aurii, carasi de lac...Ei locuiesc din primavara pâna toamna târziu în lacusorul din curte si iarna în acvariu.
    Au nume: cel albastru e Cezar si auria mare e Cleopatra, ceilalti doi sunt Romeo si Julieta :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos programul artistic! La noi a fost Maria maestrul de ceremonii (M.C.) si desigur ca noi am fost tolerati doar ca spectatori :)))
    A omorat concurenta din fasa ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu asa "participanti", ar fi fost culmea sa iasa pe locul II :-) Dar unde e dovada?! :))

    RăspundețiȘtergere