vineri, 27 noiembrie 2009

Blamajul Serviciului Secret USA

Ieri am fost bulversati de stirea ca o pereche, sot-sotie, din Virginia, a intrat cu nonsalanta în Casa Alba, trecând pe lânga toate posturile Secret Service si a participat, marti 24 noiembrie a.c. la dineul de stat oferit în onoarea vizitei Primului Ministru indian Manmohan Singh!
Cei doi, Tareq Salahi si sotia lui - Michaele, au savurat seara în compania personalitatilor politice mondiale, lasându-se fotografiati cu Seful-Cabinetului-Obama Rahm Emanuel, cu Primarul Washingtonului Adrian Fenty si cu binecunoscuta crainica de televiziune Katie Couric. Bineînteles ca familia Salahi a si pozat îndelung la intrarea în Casa Alba - ca veritabile VIP-uri americane!
Alaturi de familia SALAHI la dineul de la începutul acestei saptamâi au mai participat gelakguling : Presedintele Obama si First Lady Michelle, vicepreşedintele Statelor Unite Joseph Biden si Pentagon-Chef Robert Gates, ex-Ministrul de externe Colin Powell, mega-regizorul Steven Spielberg, mega-producatorul Hollywood Jeffrey Katzenberg si alti corifei ai culturii si vietii politice mondiale!
A doua zi, Marii Nepoftiti s-au amuzat publicând în internet, pe pagina privata, fotografii de la aceasta party-fierbinte... Serviciile de securitate adacall alarmate de catre o jurnalista, au intrat în panica si au declansat anchete si cercetari!!!!!! Purtatorului de cuvânt al Secret-Service- Ed Donovan, nu-i vine sa-si creada ochilor si nu-si gaseste cuvintele!!!!hah
Frumoasa si inteligenta blondina Michaele Salahi (nascuta în octombrie 1965), are agenda supraîncarcata pentru o lunga perioada de timp, fiindu-i oferita conducerea si realizarea unei noi emisiuni Reality-TV-Show: "Adevaratele femei casnice din Washington D.C.“ la postul de televiziune Bravo. Curajoasa Michaela a declarat înca din luna septembrie într-un interviu pentru CBS Early Show ca: "sub preşedenţia Obama, Casa Albă a devenit mai deschisa şi mai accesibila decât în timpul oricarei alte presedentii (..) A fi prezent acolo o data, ar fi un lucru mare"! I-au trebuit mai putin de trei luni pentru a reusi acest "big thing"!
Cum putem eticheta evenimentul? IMPOSIBIL si totusi ADEVRAT sau NIMIC nu este IMPOSIBIL sau... alte idei?

7 comentarii:

  1. CEEEEE??????!!!! Esti "nebuna" sa scrii asa ceva!!!! NU CRED!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Codrutei:
    Ha-ha-ha si înca 100 hi-hi-hi!!!!!
    CREDE SI CERCETEAZA :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. COOL! megacool!!! asa ceva nu s-a mai intamplat de ....de cad ma stiu eu! :-))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bog,
    si eu gasesc actiunea mega-megacool! :-))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vania,
    cu multa placere! alaturi de tine în White House ar fi cu siguranta palpitant!
    Nimic nu e imposibil! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca vad un film american de spionaj...lipsesc victimele! din fericire :-)

    RăspundețiȘtergere