vineri, 4 decembrie 2015

Lumea de celuloid

pentru rubrica "Clubul cinefililor"
Fracture (2007) - o comproductie americano-germana, în regia lui Gregory Hoblit, un film exceptional cu doi actori exceptionali în rolurile principale: Anthony Hopkins si Ryan Gosling. Un film încarcat de emotii si mister, o dragoste fara viitor si exercitiul unei crime perfecte.
Un film captivant, surprinzator, un thriller psihologic foarte reusit. Nota mea: 10
Memento (2000) - un film american neo-noir psychological thriller în regia lui Christopher Nolan. Un film uluitor care ne face martorii unei psihoze, un film care-ti capteaza atentia din primele clipe si te tine în suspans pâna la ultimele secvente.
O poveste de viata incredibila, un film care te oblige sa privesti dincolo de aparentele înselatoare ale realitatii. Nota mea: 10

2 comentarii:

  1. Cred ca subiectul filme ma cam depaseste. Dar sa stii ca totusi voi raspunde la leapsa ta. Poate cu ocazia asta
    ma voi lamuri ce si cum... :)
    O seara frumoasa, draga Carmen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) eu serile mi le petrec vizionând câte un film - ma relaxez fantastic de bine!
      Nici nu mai stiu cum este sa faci altceva :)) Savurez cele doua ore de Kino :)) Am abonament la Netflix si Watchever si pot alege sute de filme, ordonate de aceste platforme de filme on-line pe ani sau genuri, si actualzate permanent. In plus, ador dupaamiezile petrecute la cinematograful din cartier - la cere ne cumparam oferte de cate 5 bilete, cu popcorn si cola inclusive :))
      Saptamâna viitoare, nu... mai precis pe 16 decembrie, avem locuri rezervate la "Spargatorul de Nuci" balet transmis in direct de la Royal Ballet London... Abia astept! ☺
      Te pup si bineinteles te astept cu drag în Clubul Cinefililor. O seara placuta sa ai!

      Ștergere