luni, 18 ianuarie 2010

Nena e Oma

Nena - una din cele mai îndragite interprete de muzica pop-rock germane, devenita international cunoscuta în anii '80 ("99 Luftballons"/"99 red balloons" ), este de 3 saptamâni Oma = Bunicuta. Veti spune: ok, si ce este asa deosebit?! sunt destule alte femei frumoase, care si-au pastrat silueta si stilul tineresc de a fi, în ciuda faptului ca vor schimba în curând al V-lea prefix! Si aveti drepatate. Cu Nena însa s-a întâmplat ceva deosebit! Nena a devenit, la diferenta de doua zile, de doua ori bunica! Gemenii Larissa Maria si Sakias Manuel - nascuti în 1990- au devenit aproape în acelas timp parinti! O coincidenta simpatica! La data de 25 decembrie, Larissa a adus pe lume o fetita (Clara Maria) iar pe data de 27 decembrie, prietena lui Sakias a nascut un baietel (Noah). Sa le traiasca si sa se bucure de ei!
Nena are pe lânga cei doi gemeni, înca doi copii (Samuel -1995 si Simeon Joel -1997). Cum reuseste sa împleteasca viata de familie cu cariera, este marele ei secretul!
Anul acesta Nena este Star al Catalogului Otto. Iar muzica? Fiecare an, un nou album, un nou succes!
Mie îmi place foarte mult :"Definitia dragostei" ("Liebe ist") Textul este fantastic! (aici -textul tradus în engleza si aici- varianta spaniola)

10 comentarii:

  1. Coincidenta e simpatica, dar daca ma gândesc ca fata la 20 e mama...putem spune ca e putin cam devreme dar e OK, dar baiatul! Tata la 20! va fi greu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Codruta:
    sa nu comparam însa nivelul de trai si posibilitatile materiale ale acestei familii, cu ale noastre! Nici eu nu doresc ca propriile mele fete sa aiba copii înainte de a-si încheia studiile! Câte nu-si doresc parintii!?! Ca e bine? Ca nu e bine?...
    Eu cred ca dragostea la 20 de ani e pura...mai târziu, noi toti devenim rafinati si avem multe interese, mai mult sau mai putin ascunse :-) Daca sunt cu adevarat jumatatile potrivite...cine poate ghici?! Garantii nu exista nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hallo Carmen,

    mai existä incä un asa Exemplu. Nicole care cintä Schalger este incä Bunicä tinärä.
    Amindouä Femeile sint Persoane solide cu Picioarele pe Pämint si care au träit modest si färä Excesse. Numai asa imi explic eu Realizärile lor.

    Multe salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  4. De la distanţă, abia de am auzit de Peter Alexander, despre Nena aflu abia acum...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hallo Jacob: despre Nicole n-am stiut :-) are gemene si amândoua fetele au adus copii pe lume în acelas timp? Astea coincidente!!!
    Liebe Grüße

    RăspundețiȘtergere
  6. Vania: este adevarat ca românilor nu le prea place muzica germana.(despre Peter Alexander nu prea stiu nici eu multe)
    Dar nici despre despre Nicole n-ai auzit?! În 1982, la doar 18 ani a câstigat Eurovision Song Contest cu melodia: Ein bißchen Frieden" ("A Little Peace")
    Egal! Sunt atâtea altele pe lume...noi sa fim sanatosi! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hallo Carmen,

    Nicole nu are Gemeni , numai o Fatä . Am vrut numai sä zic cä si Nicole este o Bunicä tinärä.

    Multe Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  8. Hello again Jacob :) A-ha, multumesc pentru precizare; nu prea mai aud despre Nicole, ea însa m-a fascinat în 1982.
    Einen schönen Tag Jacob!

    RăspundețiȘtergere
  9. De la nemţi, mai cunoscut mi-e... Wagner. Peter Alexander era foarte apreciat de austrieci în anii '60, astfel că neamurile ne trimiteau mereu poze cu el, crezând că e la fel de popular şi-n România. Abia de când cu youtube am reuşit să-i aud câteva piese.

    RăspundețiȘtergere
  10. +++J.S.Bach, W.A.Mozart, J.Pachelbel, R.Schumann, G.F.Händel...la capitolul asta nemtii sunt tari!
    O seara frumoasa Vania!

    RăspundețiȘtergere