joi, 20 august 2009

GRATIA SI ELEGANTA,

sunt caractere ce teoretic nu se potrivesc Zodiei Leului, sub semnul careia e nascuta verisoara mamei mele, calitati cu care insa Geta e pe deplin dotata!
Ieri, alaturi de cei peste 60 de invitati, am participat la serbarea zilei de nastere, in idilica Gradina de Vara a Restaurantului Kulisse din Ulm.
Asa cum de altfel ne-am asteptat, Getuta ne-a fermecat din nou prin felul ei de a fi. A impartit zambete si cuvinte frumoase, lasand sa se creada ca, organizarea acestei petreceri perfecte a fost de fapt "o bagatela"!
Bineinteles ca intreaga familie a sustinut-o, asa incat, cu flori, poezie, voie-buna, mancaruri alese si bauturi exceptionale si nu in ultim rand, in cercul de prieteni deosebiti, care o insotesc cu devotament de-o viata, am petrecut o zi minunata!
PS. Cei care au dorit neaparat sa-i faca Getutei un cadou material, au donat bani, in pusculita Azilului de Animale din Ulm. Actiune caritabila de admirat!
********************************************************************diashow:
~ **

2 comentarii:

  1. Joco,
    esti grozav! cum Dumnezeu de m-ai gasit pe aici? M-ai citit pâna la început de blog?!Multumesc mult pentru atentia pe care mi-o dai :)

    RăspundețiȘtergere