marți, 24 noiembrie 2009

Din nou ACASA

Cele câteva zile petrecute în Sibiu mi-au adus pe lânga ceva bucurii, o gramada de dezamagiri...Asta e viata! (nu doresc sa comentez! )
M-am bucurat sa revad orasul, am organizat o întâlnire cu câteva din fostele colege de liceu, cu care am petrecut o seara deosebit de vesela într-un café; am petrecut deasemenea câteva ore agreabile în compania Aureliei si verisoarei ei - prima între-vedere reala, Aurelia fiind una din prietenele mele virtuale.
Am întâlnit întâmplator fosti colegi de facultate si m-am bucurat sa mai aflu noutati despre cunostintele noastre comune.
Mi-am facut datoria vizitându-mi toate neamurile, am cheltuit o gramada de bani plus amenda de 115€ la avion, pentru suprabagaj -pentru ca înca nu m-am învatat minte sa nu mai car ca un m--- fara ca macar efortul meu sa fie cel putin remarcat... si cu toate acestea am lasat "ceva" nemultumiti în urma mea...
Sper ca este ultima lectie pe care a trebuit sa o iau din acest punct de vedere!
Dupa multe peripetii si în ultim rând un zbor întârziat si zbuciumat (în Germania ieri a fost un mic uragan), m-am bucurat nespus aseara când am ajuns acasa! Azi-noapte am dormit deosebit de bine si încet-încet viata mea începe sa reintre în normal!

11 comentarii:

  1. Coincidență, și eu voi petrece de 1 dec la Sibiu. Pentru mine va fi o vacanță, totuși :)

    Îmi pare rău să aud că ai fost dezamăgită, dar să știi un lucru - e imposibil să mulțumești pe toată lumea și întotdeauna, absolut întotdeauna vor exista persoane care vor fi nemulțumite. Și eu pățesc la fel când mă duc în orașul natal, dar am încetat de mult să mai bag pe cineva în seamă.

    Să-ți fie de bine ieșirea și, mai ales, întoarcerea acasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult cell61 :-)
    Pacat ca exista acest decalaj de timp...mi-ar fi facut placere sa te cunosc personal! Poate cu alta ocazie :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu te cunosc: buna si intelegatoare...ai sa ierti si uiti...Sper sa ma insel si lectia primita sa fie intr-adevar ultima!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am patit-o cras de tot! Am carat ani intregi, tuturor matusilor, unchilor si verisorilor...si cand au impartit mostenirea de la bunici, eu nu am primit nici macar o furculita! "ca doar eu am de toate" ?!...

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca nu te-ai simtit tocmai bine la Sibiu. Pentru mine, intalnirea a fost un cadou superb de Craciun .Parca timpul a stat in loc.Prezenta ta dar si a colegelor mi-au umplut sufletul de bucurie.Clipele petrecute impreuna fac parte din acele momente ale vietii care m-au incarcat cu energie pozitiva, mi-au dat putere sa pot merge mai departe pe cararile vietii.
    MC

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei uite, pentru asa ceva merita sa traiesti! Draga MC [ :-)] si pentru mine reîntâlnirea noastra a fost deosebita! M-am simtit din nou de 18 ani si m-am bucurat, observând ca în afara de faptul ca între timp avem ceva alfel de preocupari (familie si serviciu), nu ne-am schimbat nici una dintre noi, nici psihic si nici fizic! Veselie de adolescente a tronat întreaga seara ca pe timpul pauzelor, pe coridoarele liceului.
    Este clar ca de câte ori am sa ma aflu în Sibiu, am sa va mobilizez pentru o actiune asemanatoare! Mai povestim noi pâna atunci! :-))

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, sunt in plin proces de reinstalare a programelor pe batranul meu laptop :( si incerc sa ajung la zi cu ce-ai mai scris...
    Stii cum se zice la noi... prietenii ti-i alegi, dar familia...
    De data asta o semnez Anonima :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga Anonima MC,
    Asa este cu familia...pe astia îi avem, cu ei defilam!
    Succes la up-dates! si ma bucur daca ma citesti în continuare :-))

    RăspundețiȘtergere