sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Ca în filmul "2012"!

Daca nenorocirea din Haiti s-ar fi întâmpla înainte de premiera filmului, as fi spus ca filmul cu tema sfârsitul lumii, de aici s-a inspirat! Este de-a dreptul înfiorator ce s-a întâmplat si înfioratoare sunt si clipele prin care trec supravietuitorii mai departe; informatiile si imaginile ce se transmit din regiunea afectata sunt apocaliptice.
Astazi m-a impresionat în mod deosebit faptul ca, dupa trei zile de la producerea catastofei, o fetita în vârsta de un an si jumatate a fost scoasa de sub ruinele casei, unde întreaga ei familie si-a gasit sfârsitul.
Reporterul a spus "Ea este eroina, pentru ca a supravietuit! Cei care au salvat-o au actionat instinctiv, normal"
Presedintele US- Obama împreuna cu predecesorii lui, George W. Bush si Bill Clinton, au lasat la o parte concurenta si ambitiile politice si astazi s-au adresat împreuna natiunii, facân un apel pentru donatii.

6 comentarii:

 1. Dupa ce ca ani de zile au avut razboi civil, acum i-a lovit soarta si cu o catastrofa naturala! Groaznic!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai dreptate, exact ca în filmul 2012!
  Si mai groaznic este ca noi stam în fata TV si nu putem face nimic!

  RăspundețiȘtergere
 3. Putem ajuta cu donatii, cât de mici! e nevoie de orice, si nu numai mâine si saptamâna viitoare, ci...pâna la sfârsitul anului poate! cine stie când viata bastinasilor va reintra în normalitate!?

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu nu am avut rabdare sa termin 2012, dar cred ca suferintele din Haiti intrec orice fictiune, fie si numai ca sentiment provocat. Cand a fost cutremurul din Sichuan, in 2008, eram in Japonia si am putut vedea atat durerea chinezilor din Japonia care aveau rude in zona, cat si mobilizarea unui numar mare de oameni in vederea acordarii de ajutoare. Sunt total de acord, orice donatie, oricat de mica, va conta! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Misaki- multumesc pentru vizita si pentru emotionantul comentariu!

  RăspundețiȘtergere