luni, 5 aprilie 2010

From Paris with love

Nu sunt amatoare de filme action-thriller dar acesta este un film bun. Combinatia de scene dure cu replici simpatice, ironice si inteligente, plus prezenta eleganta a tânarului Jonathan Rhys Meyers în rolul secretarului Ambasadei Americane din Paris si a lui John Travolta în rolul super super-agentului de spionaj american, aduc acest film în categoria filmelor pe care le recomand cu caldura.
Place precis mai mult barbatilor iar mesajul final este cumva "no woman, no cry" ...bineînteles ca o femeie este adânc implicata în toate relele acestei actiuni. Dar nu una oarecare, ci una deosebit de frumoasa: Kasia Smutniak, fotomodel si actrita nascuta în Polonia, stabilita în Italia, ce are aliura perfecta de frantuzoaica ;)
Interesant de notat: se spune ca, mai prafuitul film din anii '50 "To Paris with love" a fost sursa de inspiratie a scriitorului Ian Fleming, creatorul lui James Bond, pentru romanul "From Russia with love", care ulterior a fost baza filmului omolog, din anul 1963.


  • PS: Vremea ploioasa si rece nu ne permite sa întreprindem prea multe zilele acestea libere :( ... Asa ca, am luat bilet de cinema "5 Stele", am vazut 4 filme, în pauze am jucat bowling pe familii - am fost cu prietenii si vecinii nosti Lina si Uwe- am mâncat, am râs si ne-am simtit deosebit de bine.

10 comentarii:

  1. Beiusul nu mai are cinematograf !!! I loc e un club disco.. Filme la tv,home cinema sau pe calculator... Eu pe calculator,am monitor wide,care i-mi satisface pretentiile.
    Da asa e filmul e super,e aci in memoria calculatorului,cu alte cateva zeci, daca nu sute de filme!! Da stiu nu se poate compara cu cinematigraful,mai ales daca filmul e 3D !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Carmen,
    eu inca nu l-am vazut, dar intentionez.
    Cu drag,
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Joco,
    ai dreptate, se pierde mult din calitatea filmului daca nu-l vezi în cinema, însa acasa e mult mai comod si daca-l ai pe memoria calculatorului, poti întrerupe pentru o mica pauza sau poti reveni asupra anumitor scene :) Sunt avantaje si mai putine dezavantaje.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihaela draga,
    îti doresc vizionare placuta si te astept sa-ti spui parerea :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc de recomandare, o sa il caut si eu.
    Mai ales ca si pe aici e urat afara :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Tetris,
    Eu am facut o "tura de forta" :) ai aici o multime de recomandari, poti alege
    O zi minunata si vizionare placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Criticii l-au cam demolat, dar cine ma tine seama de ei :) Sunt deseori nedrepti si cruzi :) Macar pentru Jonathan Rhys Meyers si tot l-as vedea :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Da ,da e un film bun (de actiune)in care trebuie remarcat umorul de calitate a lui Travolta!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Joco,
    amândoi, formeaza o echipa foarte simpatica :)

    RăspundețiȘtergere