vineri, 22 ianuarie 2010

HOPE for HAITI

Înca în seara decernarii "Golden Globe Awards", George Clooney a declarat ca detine o bogata agenda de telefon si ca are intentia de a organiza o gala a vedetelor, cu scopul adunarii de donatii pentru Haiti. Clooney nu este doar vedeta cu mult şarm ci si un om de mare cuvânt. Ceea ce a promis, a si reusit! Pentru astazi noapte a organizat nu doar o gala ci trei, ce se vor desfasura simultan în New York- unde Clooney în persoana va fii moderator, Rihanna va fi crainica în Londra, iar în Los Angeles - va prezenta Wyclef Jean (rapper-ul nascut în Haiti).
Se anunta un maraton al celor mai mari artisti: Sting, Bruce Springsteen, Jennifer Hudson, Madonna, Mary J. Blige, Shakira, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Dave Matthews, Stevie Wonder, Alicia Keys, Keith Urban, Sheryl Crow, Taylor Swift, Jay-Z, Bono, Coldplay, The Edge, Meryl Streep, Nicole Kidman, Brad Pitt, Angelina Joli, Tom Hanks si bineînteles multi, multi altii! Peste 100 de staruri ale muzicii, filmului si televiziunii vor încerca sa trezeasca în noi dorinta de a ne ajuta semenii loviti de catastofa naturala. Orice fel de donatie va fi bine venita!
MTV, CNN, ABC, CBS, NBC, FOX si HBO vor prelua concertele live (sâmbata la ora 20:15 pe ZDF-neo va prezenta în reluare acest mare spectacol)

(La noi la serviciu s-a organizat o actiune “din inima – pentru Haiti” si s-au adunat peste 75.000 euro, din compasiune pentru semenii nosti mai putin norocosi. Orice suma a fost apreciata! Dupa donatie ne-am simtit fiecare mai bine, mai OMENOSI, zâmbetele noastre au devenit mai luminoase.)

4 comentarii:

  1. Hallo Carmen,

    frumos Gestul vostru la Lucru. Sinteti o Firmä märisoarä.
    Si eu am gespendet acum 3 Zile. Trebuie , pentru cä eu zic la asa Necazuri musai sä sari si sä ajuti Oamenii la Necaz.
    Chiar dacä pe Tahiti altceva si mai greu a venit ca si Cutremurul.
    De Chestia asta am scris ín Blogul meu celälalt.
    Un minunat WE iti doresc Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Hallo Jacob, {heeeei, e gata tortul?:-)}
    Da, ai dreptate! Doar sa stai sa te uiti la TV ce se mai întâmpla în regiune nu creeaza un sentiment de liniste! Dupa ce ne-am adus cumva atributia la încercarea de a ajuta, parca ne simtim mai bine, nu?
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar sunteti o firma marisoara ca sa puteti aduna o suma asa de frumusica. Am auzit atâtea la radio în aceste ultime zile, ca nu stiu daca mai încape.
    Tragedia celor de acolo este impresionanta. Am auzit atâtea interviuri ale medicilor aflati în neputinta, încât îmi dau seama ca mizeriile nostre cotidiene nu merita nici macar sa fie mentionate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata Giulia,
    asa este! trecem fiecare în viata prin situatii mai mult sau mai putin tâmpite, însa prin ceea ce trec haitienii, sper sa nu fiu nevoita niciodata sa cunosc pe pielea mea!

    RăspundețiȘtergere