vineri, 22 ianuarie 2010

Prietenul meu Hansi


De când locuim aici, în gardul viu al gradinii noastre, au cuib o familie de mierle. Vara-ntreaga trilurile lor ne încânta diminetile dar mai ales serile. I-am botezat Hans si Grete. Vara apar pe gazon cu câte un copil, care tremura si topaie si e mai mare decât amândoi la un loc dar se lasa hranit la fiecare minut, când de unul, când de celalalt parinte. Acum sunt singuri...
Pe Grete nu am mai vazut-o de doua zile. Pe Hansi l-am invitat azi la un mar si drept multumire, s-a lasat fotografiat, ca o vedeta!
Ooh..."Iarna nu-i ca vara!"... Dar într-un colt al curtii, primul vestitor al primaverii, a scos deja cap'soru'...

7 comentarii:

  1. Ce-mi plac și mie mierlele...În București cred că sunt foarte multe. Dar cântă numai dimineața (când e cald afară, bineînțeles), de pe la 5, iar când încep vrăbiuțele să ciripească, pe la 6, mierlele se retrag cu demnitate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cell61: sa-i vezi vara, pe Hansi si Grete cum asteapta dupa-amiaza sa oprim stropitoarea mecanica ca sa poata scârmana gazonul umed la vânatoare de râme si furnici; si apoi, Hansi ne da un concert...ca nu ne mai vine sa intram în casa! Grete si Hansi fac parte din familia noastra, ca e vara, ca e iarna...si iarna au nevoie de ajutor! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, in ce minune de lume traiesti tu , Carmen draga?
    Frumos tare!
    Si ghiocelul acela...am plans cand am vazut poza, mi-aminteste de Azuga mea draga si de primavara!
    Gand bun, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh, voiam doar sa te rog sa nu te superi, am imprumutat poza cu ghiocelul "jucaus"...pentru desktopul laptopului meu...
    O sa-mi faca diminetile mai frumoase, cu siguranta!
    Ai un suflet tare gingas, ai reusit sa surprinzi o stare , nu numai o fotografie!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tartoras draga, ma bucur daca ti-au placut fotografiile; cât despre "împrumutat"...e liber totul în internet. De ieri însa, pozele mele au stampila...Dar asta face sa-ti amintesti si de mine, nu doar de Azuga :)
    Un weekend agreabil iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. :)
    Sperba postarea
    esti norocoasa cu asa ceva prin preajma
    :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Belle, si eu ma bucur de asemenea vecini! ;-)
    O zi frumoasa, Belle de Jour!

    RăspundețiȘtergere