miercuri, 30 decembrie 2009

Concediu la schi...

Helmut nu a schiat niciodata pâna când nu m-a cunoscut. Si pentru ca pe mine, în fiecare iarna ma cuprinde nostalgia, tânjind dupa o tura de schi (Sibiul "meu" este la doar câtiva km. departare de Paltinis, unde eu mi-am petrecut în copilarie fiecare vacanta de iarna)...sotul meu a avut curajul si dorinta sa încerce! S-a înscris la curs si cu ambitie...a reusit! Acum îi place kenyit si a devenit aproape la fel de nerabdator ca si mine. Ultimul concediu la schi a fost în ianuarie 2009/ Bayerischer Wald (Pădurea Bavariei) ... Concediul nostru a împletit totul: schi, sauna, piscina, drumetii prin nameti, peisaje de neuitat, cunostinte noi interesante. Cum se poate defini un asemenea concediu? PERFECT?!? Ah, nu cium...urmatorul va fi si mai si!

8 comentarii:

 1. ce papuci interesanti purtati în "drumetia prin nameti"! :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. vai cât îl admir pe Helmut! dragostea da aripi si...schiuri la picioare câteodata :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Papucii sunt ca niste slapi enormi din aluminiu ce au pe talpa zimti...nu te scufunzi in zapada proaspata si nu aluneci pe gheata! :-)

  RăspundețiȘtergere
 4. Sorine, urmatorul nu stiu când va fi, nu am planificat nimic din cauza crizei...stii tu! dar vom merge neaparat, asa, la sfarsit de saptamana :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce grozav trebuie sa fie sa schiezi! N-am incercat niciodata...si nici prietena mea nu schiaza!
  EXCELENT concediul vostru!

  RăspundețiȘtergere
 6. Târziu nu e niciodata sa încercati! :-)

  RăspundețiȘtergere