miercuri, 23 decembrie 2009

O zi plina!

(Trebuie sa încep prin a spune, cu tristete, ca azi noapte a plouat cu galeata si, putina zapada a fost pur si simplu spalata. Anul acesta va fi... un Craciun murdar?!)
Deci, azi dimineata ne-am întâlnit în biroul directorului Laboratorului Microbiologic Synlab si...acum, avem un pic habar cât de complicat se face o analiza a sângelui, câte persoane sunt implicate în acest proces, câti tehnicieni se afla în spatele acestor specialisti...Ne-am plimbat mai bine de trei ore printre cei 400 angajati, care au lucrat fara sa ne vada. Sunt laboranti ce efectueaza analize microbiologice clinice umane sau veterinare, pentru produse agroalimentare, precum si în interesul protectiei mediului. A fost o plimbare ca printr-un studio de film scientsfiction, cu mici robotei, cu tehnologie digitala de analiza a imaginilor color, cu citire si interpretare automatizata... ce s-a terminat din nou în biroul vecinului nostru, la o cafeluta. Apoi ne-am despartit, fiecare cu treburile lui...
Noi ne-am propus sa mai cumparam ceva cadouri pentru cei dragi...
Plimbându-ne prin magazinele frumos decorate, ne-a venit si pofta de a cumpara globuri noi, anul acesta ROSU fiind en vogue .
Masa de prânz am sarit-o dar am facut o pauza de ceai si prajitura; eu am servit "bezea cu strugurei" si Helmut... o "bucata pentru domn"(Herrenschnitten).
Si pentru ca mâine este seara de Ajunul...am pregatit si sarmalutele. Ne mai ramâne sa împodobim bradul, sa împachetam cadourile, ceva mici cumparaturi si...mai pe seara asteptam sa vina Mos Craciun...
cium

6 comentarii:

  1. Ce noroc ca ai fetite la vârsta cànd mai asteapta venirea lui Mos Craciun. Îti doresc sa ai parte de Sarbatori Fericite alaturi de familia ta.


    De foarte multi ani nu m-am mai bucurat de un Craciun adevarat. Dar ma bucur pentru voi toti, care aveti parte de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Giulia,
    da, noi toti asteptam venirea Mosului, magia Pomului de Craciun nu a disparut, cu toate ca fetele mele...una are 20 de ani si cealalta 18 jumate...Poza de la "Miercurea fara cuvinte" este de acum 12-13 ani :-)
    La noi în familie, Craciunul e o sarbatoare tare iubita!

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca ati cazut frânti, dupa asa o zi aglomerata! :-)
    Eu m-am învârtit doar perin casa, la bucatarie, si am adormit seara la tv.

    RăspundețiȘtergere
  4. Liliana:
    Culmea este ca de câte ori am stress nu pot adormi...de aceea am stat la TV, am vazut pâna dupa miezul noptii "La vie en rose", apoi m-a prins ora 3 cu laptopul pe genunchi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hallo Carmen,

    sint total invidios. Si eu asi vedea cu mare Pläcere asa ceva . Super , sä visitezi un Forschungs/ Analyselabor este super klasse.

    Multe salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  6. Hallo Jacob, adevarat, mare sansa am avut sa vizitam laboratorul! vecinii, la fel ca si colegii de serviciu, nu ti-i alegi. Ai noroc de unii BUNI, sau ai ghinion! :-)

    RăspundețiȘtergere