vineri, 26 martie 2010

Diane Ernestine Earle Ross

S-a nascut pe 26 martie 1944 si a devenit una dintre cele mai de succes câtarete americane, paleta stilului muzical abordat fiind deosebit de bogata, de la R&B la Pop, Soul, Disco si Jazz. Este nominalizata pentru 12 Grammy si câstigatoare a unor prestigioase premii: Billboard Magazin (1971), Golden Globe (1973), nominalizare Oscar (1973), César (1975), Tony Award (1977), Kennedy-Preis (2007) pentru cariera de o viata si bineânteles ca pe Hollywood Walk of Fame una din stele îi apartine.
Diana Ross este mama a cinci copii si Michael Jackson i-a acordata prin testament custodia celor trei copii Jackson în cazul în care bunica acestora( în vârsta de 79 de ani) nu ar fi în masura sa-si exercite custodia.
Este o mare artista care a dovedit ca stie sa împleteasca viata privata si cariera, fara sa piarda niciodata simtul realitatii.

6 comentarii:

 1. Da , e una dintre divele muzici( mai ales) soul.Nu am de zis nimic special,nu e genul meu de muzica,si nu urmarit-o in mod special.
  SPECIAL : am postat la "muzica din filme" un clip "Love Story". Merita vazut !!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. este o Diva!o femeie puternica , a ramas cu picioarele pe pamant!

  RăspundețiȘtergere
 3. Super artista ,minunata muzica...Noroc cu tine ,ca asa mi-am putut reaminti de aceasta valoare a muzicii mondiale!!

  Weekend placut iti doresc!

  Irina

  RăspundețiȘtergere
 4. Joco,
  am vazut filmul în întregime în adolescenta, si-l port înca azi în suflet. Frumos videoclipul ales de tine :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Donca,
  ai dreptate; din pacate sunt tot mai multe exemple de vedete care au luat-o razna...Oricât de sus a urcat, Diana a nu a pierdut nicicând simtul realitatii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Irina,
  sunt amintiri pe care le închidem undeva într-un sertaras; ajunge însa un mic semnal si sentimente calde ne imprejmuiesc din nou. Ai dreptate, e o artista de mare clasa. Ma bucur ca si tu o ai draga :)
  Si tie un sfârsit de saptamâna minunat!

  RăspundețiȘtergere