joi, 18 martie 2010

... pâna vin pompierii!

Patania s-a întâmplat luni, într-o localitate de lânga München.
Ca în multe alte familii, un baietel al caror parinti erau la serviciu, se juca pe lânga bunica lui în bucatarie. Oma tocmai pregatea o ciorbita pentru nepotelul de 2 ani jumate si pentru ca acesta dorea sa "gateasca" si el, a primit o oala si o lingura de lemn. Pentru câteva minute, bunicuta a putut sa-si vada linistita "de cratitele" ei. Doar câteva minute însa!!! pentru ca imediat a auzit tipete groaznice! Nepotelul si-a îndesat oala pe cap si când i-a ajuns la nivelul ochilor, a ramas întepenita! Disperata bunica nu a stiut ce sa faca! A chemat telefonic medicul de familie si apoi pompierii. Obosit de plâns, cel mic s-a linistit si rezemat pe o pernuta, a asteptat sosirea pompierilor. Apoi...cred ca va închipuiti cum a urlat din nou în timp ce un specialist a taiat oala presata pe cap'sorul lui!
Dupa ce a fost eliberat, nepotelul s-a dus direct la bunica sa o mângâie si sa o linisteasca! Tocmai el s-a gasit! Un caz de râs si de plâns!
De azi înainte oala cu pricina serveste ca suport pentru flori de sezon în curtea bunicii si patania, cu siguranta nu va fi uitata niciodata!
Video: aici :))

2 comentarii: