luni, 28 decembrie 2009

Richard Clayderman

Câteva superbe imagini hibernale si o frumoasa melodie interpretata de pianistul francez Richard Clayderman - nascut pe 28.12.1953...

...si colectia mea de Oameni-de-Zapada din anii trecuti. Sus "Uriasul" din 2005; jos "Normalul" din 2008 si "Slabanogul" ce a fost facut din zapada ce nu voia sa se lipeasca, la -10°C în anul 2006 senyum...

6 comentarii:

  1. Gaza stie ca Schneeman are nas de morcov si ochi din nasturi mari dar inca nu am ajuns sa facem un om de zapada... slabe sperante sa se intample inca in iarna asta desi eu visez in ianuarie, de ziua mea la 2 zile in nameti, inconjurata de alb. Vise! Momentan ma tratez cu Merretich si admir oamenii vostri din zapezile de alta dat`.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri seara a batut un vânt nebun si am sperat ca aduce zapada. Dar...dimineata în afara de faptul ca erau -2°C nu-mi amintea nimic ca ar fi iarna!
    Dar...speram înca ;-)
    Gâza se simte mai bine? sper ca el nu primeste deasemenea tratament cu Hrean ? :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    te rog sa iei cadoul de pe blog
    esti..premiata si o meriti
    :)
    Zi foarte buna azi
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt magulita...
    ................
    Uite ca iau cadoul :-)Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Carmen draga,eu cred ca ar trebui sa-ti propui sa pregatesti pentru tipar o carte. Ai talent de prozatoare. Ai reusi astfel sa transmiti multor oameni bucuria ta de a fi in lumea asta plina de atatea mizerii. Tu costruiesti in jurul tau un univers de lumina, frumusete si iubire. Nu mai cunosc o fiinta atat de luminoasa ca tine. Ai stiut sa pastrezi fetita care ai fost in copilarie si adolescenta. Imi plac mult oamenii tai de zapada, dar mai mult imi place cum te raportezi la ei - parca ti-ar fi prieteni.
    Despre clipul insotit de muzica lui Richard Clayderman... ti-am mai scris...mereu ma surprinzi cu cate ceva inedit: imaginile sunt de basm, dar nu stiam ca muzicianul s-a nascut exact in aceeasi zi cu Geza -28.12.1953.
    Desigur am zambit. Ma bucur ca te-am cunoscut si multumesc lui Dumnezeu ca sunt prietena ta.
    Imi place mult blog-ul tau. De cate ori il vizitez gasesc ceva nou si frumos.
    2010 cu bucurii! Cici

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaaa! LA MULTI ANI GEZA! sa traiesti si sa-nfloresti, ca merii, ca perii în mijlocul verii! Va pup pe amândoi Cici draga. Si eu ma bucur ca sunt prietena ta :-)

    RăspundețiȘtergere