duminică, 7 martie 2010

Serbare

Prietena mea Katharina, a deschis un birou de turism si afacerile merg excelent. Cu ocazia împlinirii a cinci ani de la inaugurare, a invitat un grup de "prieteni-clienti" la restaurantul Leonardo da Vinci, unde am participat si noi si am petrecut o seara deosebit de agreabila.
Foarte generoasa, între felurile meniului de gala, Katharina a prezentat un program cu cele mai interesante oferte de concediu si la cefeluta a organizat un concurs de cultura generala, la care fiecare familie a câstigat o excursie: Augsburg - Passau si retur cu autocarul; Passau - Linz, pe Dunare cu vaporul, masa de prânz si program artistic inclusiv. Ramâne doar sa vedem daca data de 06.06 este pentru noi "libera"?! Pentru ca familia sotului meu a stabilit pentru luna iunie o întâlnire "la jumatatea drumului"...Helmut are doi frati, fiecare locuieste în alt colt al Germaniei si o data pe an, ne întâlnim toti, cu mic si mare, pentru un sfârsit de saptamâna. Este o traditie pe care o pastram cu drag si niciunul nu se eschiveaza de la aceasta actiune.

2 comentarii:

  1. traditia de care spui tu cu adunarea familiei am intalnit-o si la unii Canadieni si tare mult mi-a placut.
    Omuletii de zapada sunt simpatici rau asa i pozitite de romeo, iar -14 zici ca voi sunteti aici in nord, dar stai linistita ca si noi sapt. viitoare am fost amenintati cu zapada.

    RăspundețiȘtergere
  2. Meellla,
    atâta vreme cât a mai trait soacra mea, casa ei a fost ca un cartier general. Toate nformatiile se adunau la ea si erau mai departe impartite. Asa stiam în mod regulat care ce mai face, unde petrece concediul...Si cel putin de ziua ei ne întâlneam toti la ea. Acum...mai traieste doar sora ei si participa cu drag la întâlnirea noastra "la jumatatea drumului" (de la noi la cel mai tânar frate, sunt 750 km)
    Oamenii nostri de zapada se înclina tot mai mult pe spate dar culmea nu s-au rasturnat înca :))
    O primavara placuta Ella!

    RăspundețiȘtergere