sâmbătă, 20 februarie 2010

Mare e gradina Domnului!

În California au loc din trei în trei ani alegeri pentru functia de Guvernator. Alegerile din 2003 si 2006 au fost câstigate de actorul de origine austriaca Arnold Schwarzenegger. Cunoscut în lumea întreaga ca "Mister Univers"culturistul capatat ambitii politice prin casatoria cu Maria Owings Shriver (fiica sorei presedinetelui Statelor Unite John F. Kennedy) si reprezinta cu succes interesele republicanilor - o tradfitie de familie. Si de la acest succes, imaginatia bolnava a unora pare sa nu mai aiba limite! Astfel ca, Printul Frédéric von Anhalt nascut în Germania si-a început campania în vederea candidaturii la postul Guvernator de California. Acest "print", este de fapt fiul unui ofiter de politie, dar reuseste sa cumpere titlul de noblete, profitând de situatia financiara precara a Mariei Auguste Prinzessin von Anhalt, care la vârsta de 81 de ani, semneaza actele de adoptie - un scandal în familia von Anhalt. Si asa, la vârsta de 37 de ani devine Print. Cu interesul de a se face popular, participa la serialul Reality-TV , numele lui fiind obisnuit în presa de bulevard. Efectul "bomba" îl obtine in 1980 prin anuntarea casatoriei cu actrita Zsa Zsa Gabor - cu 26 ani mai vârstnica, dar la fel de cunoscuta pentru viata decadenta, scandaluri si procese. Locuieste cu aceata în Statele Unite. Dupa decesul sotiei, numele printul este citat în procesul pentru stabilirea paternitatii bebelusului ramas orfan dupa moartea actritei Anna Nicole Smit. Multi au dorit atunci sa aiba "norocul"de a administra miliardele excentricei actrite decedate si multe scandaluri s-au iscat pe aceasta tema. Pentru ca printul nu a reusit sa primeasca niciun dolar din aceasta afacere, a dat în judecata Fox News Channel pentru faptul ca a fost numit "speculant" în cazul Smith, cerând 10 milioane de dolar recompensa pentru "jignirile publice" ce i-au fost aduse! El a procesat si împotriva Casei de pensii din Germania, ca nu primeste decât un fel de "ajutor de somaj". Între timp si-a rotunjit câstigurile prin adoptarea/ vinderea titlului. Michael si Marcus sunt cunoscuti excentrici, sefi de cluburi sexi, fii ai acestui Print al Scandalurilor, care cu un tupeu fara margini, doreste sa devina Guvernatorul Californiei!
Vom trai si vom vedea, ce sunt în stare sa aleaga californienii!

6 comentarii:

  1. Ufff...mi-am mai revenit ,a pornit ,cumva serverul asta .....

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi JocoK,
    ma bucur ca esti din nou legat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu vor fi atât de prosti californienii sa-l aleaga...dar daca ma uit pe aici împrejur... hm!nici de noi nu credea nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi Carmen,

    stai linistitä cä asa usor nu este si pentru el extra.
    Arnold a avut Lobbysten si Conection de la Maria, altfel nu ar fii ajuns nici o datä.
    Frederic, nu are Putere si pe lingä asat ii trebuie mininum 23000 de Voturi, care nu o sä le primeascä nici o Datä.
    Gindestete cä California este ccel mai mare
    Bundesstaat in USA.Acolao sint atitea Interesse economice si in spatele lor este atita Capital , asa un Cirnat ca si Frederic ii rämine numai sä viseze...
    De aceia tot nu o sä le meargä la Californier mai bine, pentru cä au cel mai mare Deficit financiar...

    LG Jacob

    RăspundețiȘtergere
  5. Paul,
    si eu cred ca nu sunt prosti californbienii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hi Jacob,
    si eu sunt mai mult ca sigura ca printul nu are nici o sansa dar m-a intrigat ce tupeu are! e un tip de-a dreptul gretos!
    Clar ca Arnie fara familia sotiei nu ar fi avut nici o sansa...Si si asa, a jucat doar rolul pe care l-au dictat republicanii aia batrâni si unsi cu toate alifiile -doar e actor de meserie! -hi-hi-hi

    RăspundețiȘtergere