marți, 23 februarie 2010

În cautarea aurului

Astazi m-a distrat o stire transmisa de toate posturile de radio din Bayern.
Pentru ca un baietel în vârsta de noua ani din Stadtbergen-Augsburg nu s-a întors ieri de la scoala, parintii au alarmat politia. Peste 300 cadre specializate au intrat în actiune, cu elicoptere, masini cu sirene si câini.
În jurul orei 21, actiunea s-a încheiat cu succes! Dupa orele de scoala, baietelul a marsaluit fara pauza, reusind sa parcurga 15 km...în directia Italia :)
El auzise ca pe valea râului Pad, a fost gasit mult timp aur.
Si-a scos la imprimanta o hatra cu Lunca Po si a hotarât ca "decât sa trebuiasca sa mearga la scoala jumatate de viata, mai bine se straduieste sa gaseasca ceva aur"... Deci a pornit la drum.
Nu a intrat în panica atunci când echipajul politiei l-a gasit pe drum... A povestit totul cu o inocenta adorabila.
Cum au "înghitit" parintii mica aventura...îmi pot imagina! (info , info)

2 comentarii:

  1. Brrrr! am mai auzit din astea. Sotul meu citeste DPA zilnic si imi mai trimite pe mail cate-o poveste din asta, de groaza pentru parinti. O fetita de trei ani s-a trezit in miez de noapte, a incaltat cizmele de guma ale tatalui si a pornit sa experimenteze ea daca e adevarata povestea cu cizmele care te poarta sapte poste....Iti dai seama ce mutra au facut parintii cand la 4 dimineata politia le aducea copila aventuroasa acasa. Eu am promis ca incui noaptea usa cu cheia cand mai creste gaza....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceska777,
    multi copii au instinctul aventurii foarte dezvoltat :))
    Am o prietena care are un baietel de 7 ani. Ea era la serviciu si la radio tocmai se transmitea anuntul pentru soferi cum ca trebuie sa fie foarte atenti pe portiunea de autstrada bla-bla, sunt 2 copii cu bicicletele. Ea se gândeste "doamne, ce derbedei!" si-si vede mai departe de lucru. O jumatate de ora mai târziu e sunata de politie, sa vina sa-si ia baiatul si sa dea explicatii cum s-a întâmplat ca acesta a ajuns cu bicileta pe autostrada?!?!!!!!! Tja...baietii fac de obicei ispravi de acestea :)

    RăspundețiȘtergere