sâmbătă, 13 februarie 2010

"Somethin' stupid"

Astazi Robbie Williams împlineste 36 de ani, dar scandalurile si excesele ce i-au însotit viata ajung pentru 360 de ani! Am privit totdeauna doar artistul nu si omul Robbie Williams si vocea lui m-a fermecat de foarte multe ori. Ma gândesc ca seducatorul videoclip poate fi folosit ca un preludiu la ziua de mâine - Valentine's Day- când mulţi oameni vor pertece duminica într-un mod romantic cu partenerul de viaţă...

Wikipedia ofera informatii interesante în legatura cu "Ziua îndragostitilor" :
"În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobete care este sărbătorit pe 24 februarie. Este numit după un personaj din folclorul românesc care se presupune că ar fi fiul Babei Dochia. Parte din numele lui drag, care poate fi găsit şi în cuvântul dragoste.
România a început să sărbătorească şi Valentine's day, deşi deja avea Dragobetele ca o sărbătoare tradiţională. Aceasta a dus la multe repercursiuni din partea mai multor grupuri, persoane reputabile şi instituţii dar şi organizaţii naţionaliste ca Noua Dreaptă, care condamnă Ziua îndrăgostiţilor ca fiind o sărbatoare superficială, comercialistă, importată drept un kitsch occidental."
În Germania se numeste Valentinstag si noi -eu si sotul meu- ne bucuram si folosim pretextul pentru a face ceva deosbit, în doi

6 comentarii:

  1. Oh, the old Frank Sinatra song! Thanks so much for sharing this...

    RăspundețiȘtergere
  2. De o zi romantica are nevoie fiecare cuplu...cine spune ca "eh, ce e Valentine's day? nu ma intereseaza" minte! Acela ori are un partener tolomac, ori flacara dragostei s-a stins de mult!
    Happy Valentine's day!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata Belle! si eu multumesc pentru cafeluta :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Zâna,
    sunt perfect de acord! Happy Valentine's day!

    RăspundețiȘtergere